Alla inlägg den 20 juli 2007

Av Anna - 20 juli 2007 15:30

Två kompisar på en o samma dag!!

Idag ringde Veronica på morronen (11.00) o ville gå en prommis med oss. O de tackar man ju inte nej till. Lite sällskap på promenaderna är ju aldrig fel. Vi gick en vanlig sväng förbi hästhagen o så runt vid karlslund o svartån upp till fallen. Digger o Tyra lekte o for runt hela tiden medan vi kacklade.

Hon försökte flera gånger springa ner till svartån men blev hejdad av mig. Jag har ju tänkt undvika det ett tag för att se om hennes konstiga pluppar på huvudet o skuldrorna försvinner. En larvig förhoppning har man ju. Kanske är det bara dåligt vatten. Det är ju lätt att åtgärda!

Väl hemma igen efter ca 2tim gick vi hem o drack vatten. För en gångs skull har det ju varit sommar idag. Sedan gick vi bort till en närliggande skola o mötte Alfons där. Det är ju en annan äldre RR-hane som Tyra lekt mycket med under sin uppväxt. Han var dock väldigt trött i ville inte leka alls. Tyra försökte o försökte. Hoppade framför honom o svängde på rumpan som en skadad orm! Men inget funkade så istället fick hon roa sig på egen hand genom att rota runt i buskagen. Efter nån timma gick vi åter igen hem, denna gång för att ta de lugnt. Skönt när man känner att hon fått leka av sig ordentligt.

Sover gott nu i sin lilla bur!!

Ovido - Quiz & Flashcards