Alla inlägg den 28 juli 2007

Av Anna - 28 juli 2007 14:46

Usch va ja hatar att va förkyld på semestern!!! Man får så himla dåligt samvete för Tyret då. Så för att lindra det värta åkte jag ut m Acke o spåra. Detta trots att snoret rann o svetten kom så fort ja lyfte en fot.

Vi la spår åt varandra, som vi brukar, o så fikade vi o tjattrade lite medan spåren skulle ligga till sig. Tyra var som vanligt otålig o ville gå spåret NU! Maja o Dobby gick före så Tyra fick snällt vänta på sin tur. Maja va som vanligt jätteduktig o gick klockrent. Dobby fick för första gången ett spår där klöven hade dragits med. (han är/har ju varit rädd) Till en början fegade han lite men med mycket uppmuntran o puschning av matte så gick det galant! Svansen i vädret men ville inte gärna gå precis i spåret. Stora framsteg va de i alla fall. Duktigt jobbat Bobbo!!

Sen va de Tyras tur. Väl iväg gick det hyfsat lugnt. Fick bromsa lite men tror att hon har lugnat sig lite. Idag hade hon ju dessvärre inte gjort så mycket innan eftersom att hon har en sjukling till matte. Det blåste ordentliga vindar emellanåt så hon ringade o svajade lite. Men hon är faktiskt skit duktig o hittar själv tllbaka om hon tappar bort sig. Tror att det vid många ställen hade drivit lite för hon gick vid sidan av spåret en del. Men svajade sedan in i spåret efter ett tag. O så lyckostunden sen... denna klöv alltså! Tänk va peppad man kan bli av att hitta en snuskig o halvgammal avstympad fot!

Acke o jag flåsade oss upp genom skogen för att gå tillbaka till bilarna medan Tyret skuttade fram med klöven i ett säkert grepp i käften. Men lite flåsigt var det nog även för lilla fröken...  :-)

 

Själv hittade jag lite svamp under tiden ja la Majas spår så nu har ja precis ätit färskpotatis o stekt kantarell. GOTT!!

Ska lägga mig i soffan nu o slöa lite. Vill bli frisk NU!

Ovido - Quiz & Flashcards