Alla inlägg den 30 augusti 2007

Av Anna - 30 augusti 2007 18:37

Tyras lycka!!!

Idag följde Leia med när Sarah, jag o Tyra gick milen i "KOM-IGÅNG". Tyret som tidigare har fått sällskap av både Dobby, Maja, Karma o Lina som INTE ville leka fick nu ÄNTLIGEN en kompis som ville!

 

Till en början fick det bli koppel tills vi kom ut på spåret där bara milen går. De lekte o for fram o hade riktigt kul. Pinnleken är ju himla kul.

 

Så kul att stackars Sarah fick vara med... mot sin vilja. Just då lekte de en lek som heter "Matte-i-backen" så Sarah blev offret och blev knuffad till backen. En riktigt snygg vurpa faktiskt. Landade så snyggt!  :-)

Och tack vare detta så tappade Sarah sitt stämpelkort som bevisar att hon gått milen. Turligt nog kom Kristin senare i samma spår o ringde o frågade om det händelsevis inte var någon av oss som tappat ett kort. Kan man ha mer röta eller!?!? Tänk om hon gått en hel mil utan att få registrera den. Hur som helst så fortsatte vår promenad. O inte blev hundarna speciellt trötta heller. Men en vattenpaus var bra tyckte Tyra!

 

Vi gick 5 km spåret efter milen. Så idag gick Tyra 1,5 o jag 2 (en 5:a med jobbet på fm) Men idag gick det lite lättare för Tyra. Lite mer motivation när Leia vet med tror jag.  ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards