Alla inlägg den 28 juni 2007

Av Anna - 28 juni 2007 18:01

Måste bara meddela att äntligen har SRRS-Mellan insett att Tyret skulle få vara med på bild!

Dock kanske ingen superfin bild... svansen mellan benen...

Men i fortsättningen så ska ni få se på annat!!  ;-)


Av Anna - 28 juni 2007 17:37

Idag lyckades jag o Veronica hitta en tid som passade oss båda. Vi har länge försökt träffas med våra RR så de ska få leka men det har varit svårt.

Vi möttes i parken o gick sedan en sväng runt ån o hästhagen. De två leker så himla bra. Det är jättekul att se. O idag var det verkligen ös o fart på dom. Digger som skuttar runt i vatten oberörd fick igång Tyret också så de var himla fina när de var klara... inte!!! Men det ska väl synas att man har lekt o haft kul...

De lekte in i det sista så Tyra fick leka av sig riktigt ordentligt!

Väl tillbaka hemma blev det en dusch!

Hur som helst så är det såå kul att ha någon RR nära som dessutom leker så bra med Tyra. Å så är matten inte så dum att umgås med heller :-)

Innan vi skiljdes åt agerade hon åter igen domare (så som här om dagen) o kände på Tyra medan jag ställde upp henne o tecknade med handen + godis. Det gick jättebra. Tyra verkar inte bry sig ett dugg. Kanske har det också att göra med att hon gilla Veronica som ju har en sån kulig lekkompis.

Men det ska väl prämtas in ordentligt så att vi kan börja öva på okända sen...


Av Anna - 28 juni 2007 17:25

Igår kväll var Tyra med Janne o mig på en musikal/teater i riseberga amfiteater.

Hon fick dock endast vara med första akten eftersom att hon gärna hade varit med på scenen o rätt ut intrigerna. Vi satt ganska långt bak eftersom att hon var med. Hon låg så bra mellan oss men tröttnade till slut. Hon satte sig då upp och tittade nyfiket på vad som skedde där fram. Emellanåt höjde ju skådespelarna rösterna o argumenterade högt. Tyra satt då med huvudet på sned och tittade ivrigt. Man kunde nästan se hur hon försökte förstå vad skom pågick. Hon tittade o la huvudet på sned o vred på sig som för att förstå vad det var hon egentligen såg.

Eftersom att amfiteatren ligger i skogen så var skådisarna tvungna att gå bakom scenen i buskarna vilket Tyra hade stora svårigheter med. Hon muttrade till lite då och då när hon hörde eller såg något.

Efter en bra stund slappnade hon av och låg lugnt medan första akten började lida mot sitt slut. Sedan efter pausen fick hon vänta i bilen. Tror att det var bäst för henne. En akt räckte nog som mental träning för henne.

Ovido - Quiz & Flashcards